Ebben a cikkben szeretnénk megosztani veled, hogy mi hogyan és mikor használjuk azokat a termékeket, amelyek webáruházunkban is kaphatóak. Vannak amelyeket napi rendszerességgel használunk, míg másokat csak alkalmanként, amikor szükség van rájuk.
Napi rutin
Olajrágás
A napot tíz perc olajrágással (öblögetéssel) kezdjük. Ez eltávolítja a szájból az éjszaka termelődött méreganyagokat (és a fogmosást is helyettesíti).

Langyos víz
Ezt követően iszunk egy pohár langyos vízet, ami beindítja az emésztést és kitisztítja a reggeli előtt az utat a tápcsatornában.
Jóga és légzőgyakorlatok
A napot a kertben folytatjuk: légzőgyakorlatokat (pránajáma) és egy kis mindent átmozgató jógát csinálunk.
Étkezések
Reggelire általában zabtejből készült turmixot iszunk, amelynek egyik nélkülözhetlen összetevője a doTerra VMG+ teljes értékű tápanyagkomplex. Ezen kívül mindig teszünk a turmixba bio magokat, szezonális gyümölcsöt, őrölt kendermagot és zabpelyhet is.
Ügyelünk rá, hogy ebédre vagy vacsorára a napnak megfelelő gabonát fogyasszuk: hétfőn rizst, kedden árpát, szerdán kölest, csütörtökön rozst, pénteken zabot, szombaton kukoricát és vasárnap búzát.
Alkalmanként
Fáradtság vagy nagyobb igénybevétel esetén
Ha kimerültnek érezzük magunkat algákkal, vagy doTerra termékekkel szoktuk felerősíteni magunkat.
Sportolás, megerőltető fizikai aktivitás előtt és után a doTerra Deep Blue Polyphenol komplex és a doTerra MetaPWR Recharge vált be.
A MetaPWR termékek remekül helyre tudják tenni az anyagcserét és csökkentik az édesség utáni sóvárgást.
Megfázás, légúti fertőzések
A doTerra Air vagy Air-X olaj és OnGuard: párologtatóban. Köhögés esetén: Air stick a mellkasra és a hátra kenve.
Láz, általános rosszullét és gyengeség esetén „lórúgást” szoktunk csinálni: 2 csepp tömjént, 2 csepp OnGuard-ot, 2 csepp oregánót, 2 csepp teafát és 2 csepp citromot teszünk egy vegán kapszulába (legfeljebb 4-5 napig, napi 1-2 alkalommal).
Emésztési panaszok esetén jól bevált a doTerra PB Assist por.
Általánosságban
A cikkben említett termékeken kívül még sok más terméket is használunk, kisebb nagyobb rendszerességgel. Figyelünk rá, hogy mindig kerüljön szezonális bio gyümölcs és zöldség az asztalunkra – télen ez általában savanyított (fermentált) zöldségeket jelent. Húst és halat nem fogyasztunk, de sajtot igen – amit a közelben levő bio gazdaságból szoktunk beszerezni. Kovászos kenyeret nem mindig van időnk sütni, ha boltban kell megvennünk ügyelünk rá, hogy kovásszal érlelt legyen és minél kevesebb összetevőt tartalmazzon.
Ha nem szeretnél lemaradni a hasonló tartalmakról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre.

